www.profamilia.ro /Index.asp?
 
 Bine ati venit Forja
"Sfintenia nu consta în a face lucruri mari... Pentru tine consta în a te mistui pâna la ultima fibra, slujind pe Dumnezeu acolo unde te va trimite El." (Sf. Josemaria Escriva, fondatorul Opus Dei)
   
Coltul vesel
Am cules aici diferite materiale, de la bancuri la perle, atât religioase cât si nereligioase. În functie de sensibilitati si gusturi, unii le vor gusta, altii nu.
 
Padre Pio - omul sperantei
Casa de Editura Unitas a publicat înca înainte de beatificarea lui Padre Pio lucrarea binecunoscutului Renzo Allegri "Padre Pio. L'uomo della speranza". [Text disponibil si ca eBook.]
   
Teologia trupului
Teologia trupului a Papei Ioan Paul al II-lea este o "bomba teologica cu ceas care va exploda, cu consecinte dramatice, cândva în al treilea mileniu al Bisericii".
 
Antichitatea si Evul Mediu
Din lucrarea "Istoria Bisericii Universale" a pr. prof. dr. Ioan M. Bota am preluat primele doua parti, referitoare la Antichitatea crestina (anii 30-800 d.Cr.) si Evul Mediu (800-1517).
   
Puzzle-mania
O colectie în crestere de puzzle-uri pentru întreaga familie: simple si mai grele, cu imagini din diferite domenii! Sunt mici, deci se descarca repede!
 

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/Index.asp?
Vă rugăm să respectați drepturile de autor