www.profamilia.ro /divertisment.asp?glume=17
 
 DIVERTISMENT 

Pilde oi glume

XVI. LEGILE LUI DON CAMILO

 1. Principiul demonstratiei: Când vrei sa demonstrezi episcopului cât de cuminti sunt copii din oratoriu, tocmai atunci ei îti vor întoarce casa pe dos.

 2. Legea vicarilor: Vicar fiind, de îndata ce te asezi la o ceasca de cafea fierbinte, parintele paroh te va ruga sa-i faci ceva ce va dura exact pâna când se raceste cafeaua.

 3. Principiul întâlnirilor: Probabilitatea de a întâlni pe cineva cunoscut creste atunci când esti cu cineva cu care vrei sa nu fi vazut.

 4. Nimic nu-i vesnic: Daca te simti bine nu fi îngrijorat, va trece.

 5. Ocupatie: Ori de câte ori un calugar îsi va taia unghiile, la doua ore dupa acea va avea ceva de facut care sa necesite a avea unghii.

 6. Obstacol: Omul se împiedica uneori de adevar, dar cel mai adesea el se ridica si îsi continua drumul.

 7. Legea predicii: Cel mai bun mod de a-ti reaminti ceea ce ai vrut sa spui la predica de duminica este sa spui "Amin" predicii, si sa intonezi "Cred într-unul Dumnezeu".

 8. Legea comparatiei: Pentru ca ceva sa devina curat, altceva trebuie sa ramâna în continuare murdar.

 9. Biroul parohial: Ori de câte ori gasesc un ragaz de timp si ma asez sa-mi iau ceaiul de dimineata, în acelasi minut suna soneria iar biroul parohial se umple de lume.

 10. Patrimoniu: Daca tot ce are parintele paroh este un chibrit, atunci toti enoriasii lui i se par lumânari.

 11. Legea masinii: Autoturismul propriu cu care ai de mers în filiale consuma mai multa benzina si ulei decât oricare alt autoturism.

 12. Legea sosirii: Cei care locuiesc cel mai aproape sosesc ultimii la biserica.

 13. Legea sedintei: Daca un caz produce multe sedinte la nivel de decanat, sedintele devin în cele din urma mai importante decât acel caz.

 14. Legea preferintelor: Predicatorii sositi de departe, întotdeauna sunt mai preferati si par mai buni decât parohul locului.

 15. Postulatul ministrantului: Când în timpul sfintei Liturghii o lumânare se va stinge, ministrantul va deduce automat ca cel mai apropiat chibrit se afla la o suta de metri distanta.

 16. Explicatie: Cu doua minute înainte de a se termina ora de cateheza un pusti va pune o întrebare care va necesita din partea parintelui un raspuns de zece minute.

 17. Destin: Cu cât o parohie este mai îngrijita si mai bine pusa la punct, iar parohul locului este mai pregatit si se asteapta la orice, cu atât mai mult episcopul nu va veni în vizita în acea parohie.

 18. Precizare: Un alcoolic este o persoana care bea mai mult decât clopotarul din acea parohie.

 19. Coincidenta: Liturghia mare începe la ora 11. La fel si partida de fotbal de pe stadion si serialul de la televiziune.

 20. Performantele copiilor: Orice copil care trancaneste acasa continuu refuza cu încapatânare sa scoata un cuvânt când va veni parintele cu sfintirea casei si-i va cere sa-i spuna cum îl cheama.

 21. "Cine sunteti?": Când mergi cu sfintirea caselor la oras si vei suna la o adresa gresita tot timpul ti se va deschide usa.

 22. Autorul: Daca autorul Apocalipsei nu este sfântul Ioan, apostol si evanghelist, atunci este altul cu acelasi nume.

 23. Legea trenurilor: Indiferent ce tren astepti celalalt soseste primul.

 24. Legea autobuzelor: Când ai de facut ceva urgent sau esti trimis într-o misiune: a) autobuzul care tocmai a parasit statia când ai ajuns tu, era autobuzul de care tu aveai nevoie; b) toate autobuzele ce se îndreapta în directia opusa nu se mai întorc niciodata; c) daca pentru a fi sigur ca nu pierzi autobuzul ai parasit parohia cu 30 de minute mai devreme, autobuzul tau va ajunge în statie fie dupa o ora, fie dupa doua ore, sau când, plictisindu-te, ti-ai aprins o tigara; d) autobuzul de care nu ai nevoie va fi cel care se opreste, iar cel de care ai nevoie este defect sau totdeauna plin; e) când autobuzul în care te afli are întârziere, autobuzul cu care ai legatura va pleca la timp.

 25. Legea atelierului de lumânari: Într-un atelier de lumânari orice calup de ceara, când cade, se va rostogoli în coltul cel mai putin accesibil al atelierului. Precizare: În drumul lui spre acel colt inaccesibil, calupul va lovi mai întâi degetele picioarelor tale.

 26. Legea biciclistului: Când ai de mers în filiale, cu bicicleta, indiferent ce drum ai ales, drumul întotdeauna urca si este împotriva vântului. La întoarcere ori ai pana ori îti cade lantul.

 27. Filosofie scolastica: Daca pentru fiecare regula exista o exceptie, atunci trebuie sa fim de acord ca poate fi o exceptie chiar si pentru regula care zice ca orice regula are o exceptie.

 28. Sfaturi de predica: "Iubiti credinciosi, sunt trei moduri în care puteti face un lucru: ori îl faceti voi, ori angajati pe cineva sa-l faca, sau interziceti copiilor vostri sa-l faca".

 29. Legea banilor: Banii sunt ca balegarul. Daca îi împrastii fac numai bine, daca îi aduni într-un loc miros foarte urât.

 30. Axioma pipei: O pipa ofera preotului timp sa se gândeasca, iar clopotarului ceva sa tina în gura.

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/divertisment.asp?glume=17
Vă rugăm să respectați drepturile de autor