www.profamilia.ro /tineri.asp
 
 TINERI   /   COPII 


Casatorie si Familie
"Aceste pagini au fost scrise în primul rând pentru voi. Doresc sa descoperiti cât de frumoasa poate fi iubirea. Doresc sa descoperiti cât de frumoasa poate fi iubirea." (fr. Jean Yves Brachet) [Text disponibil si ca eBook.]
   
Dragoste, libertate si sex responsabil
"M-am gândit ca e bine sa le adresez tinerilor câteva rânduri, fara intentia de a-i dadaci sau a le tine o predica. Doresc doar ca cele scrise sa se constituie într-o discutie sincera între doi prieteni." (IPS Andrei)
 
O vorba sincera cu baietii
"Astepti raspuns la întrebarile care se nasc în tine, dar cine îti va vorbi despre "acele lucruri"? Esti nelinistit si ai vrea sa stii totul, dar cine îti va spune adevarul?"
   
O vorba sincera cu fetele
"Nu mai esti copil si nu-ti place daca altii te trateaza asa. Ai deja 13-14 ani sau poate mai mult. De când ai împlinit 12 ani ai început sa te lovesti de o multime de probleme..."
 
Cu Isus în viata
O carte de credinta si de colorat în acelasi timp, scrisa de pr. Stefan Prus, SDB, pusa la dispozitie de surorile din Congregatia Maicii Domnului Lauretane.
   
Calauziri pentru cresterea si educarea ortodoxa a copiilor
Fara nici o îndoiala, tineretul de astazi trece printr-o serioasa criza. Iar pentru aceasta nu este el însusi responsabil.
 
Benzi desenate
Din revista "Isus, prietenul copiilor" am preluat benzi desenate pe teme religioase.
   
 
RECOMANDARI din alte situri

Canalul de desene animate FoxKids are si un sit, în limba româna, cel putin la fel de atractiv!

aveti sugestii de alte recomandari?
atunci contactati-ne!

Această pagină a fost listată de la adresa: http://www.profamilia.ro/tineri.asp
Vă rugăm să respectați drepturile de autor